Zadovoljstvo nam je pozdraviti Vas, dragi potencijalni partneri, klijenti i svi oni ljudi, koji je već saradjivaj s „Incom Group“!

Mi smo uspješno radili 2012. godine, kontroling, osim osnovne procese u EU, ulaganja u poslovanje u Rusiji i stjecanje pasivni prihod naših partnera na teritoriju drugih zemalja ZND-a, kao i mogućnost pretvaranja u neke projekte u stvarnost u SAD-u. Kompanija je osnovana u Europskoj Uniji. Ona je uspjela osvojiti poštovanje brojnih klijenata za četiri godine svog rada. Ako vam je potrebna određena usluga, koja utice na poslovanje, upravljanje kapitalom i prihodom u jednom ili drugom obliku, došli Ste na pravo mjesto. Koje su naše ključne prioritete?

 • Neovisno ispitivanje;
 • analiza poslovanja-ekonomski indikatori;
 • promocija proizvoda i robnih marki na području Rusije (to vrijedi i za partnera, koji žive u EU i CIS-a. U kanadi, SAD i drugih zemalja također su uključeni u proces takve saradnji s „Incom Group“);
 • doprinos u području revizije i složene ekonomske analize;
 • pružanje fizičke pomoći, koja uključuje hitne poslove i revizije, kontrola, pružanje određenih dokumenata ili provjere privatnom vlasništvu, nakon čega slijedi detaljan izvještaj;
 • pružanje takvih usluga, kao što su savjetovanje i zapošljavanje;
 • promocija donošenja pojedinačnih poslovnih odluka;
 • rješenje problema, koja ima vrijednost za nas;
 • upravljanje i optimizacija postojećeg poslovanja i imovine (uključujući i drugih zemalja);
 • pružanje investicijskih pomoć u Rusiji i ostalim zemljama CIS-a;
 • otvorenost za zajedničke aktivnosti u poslovanju i tako dalje.

Osim toga, „Incom Group“ je spreman pružiti savjetodavne, pravne, revizije i ostale usluge na ruskom, engleskom, njemačkom, serbo–hrvatskom, spanskom, talijanskom i drugim jezicima! Višejezični jedna od naših najvećih prednosti. To osigurava siguran i produktivne suradnje s inozemnim partnerima. Osim SAD-a, Kanade, Europe i CIS-a, međunarodna kompanija „Incom Group“ je različit mogućnost suradnje s kineske strane. Pri uzajamnom interesu obje strane naši zaposlenici spremni uzeti u obzir plodni partnerstvo. To može uključivati kao što su promet od Rusije i Kine (ne isključujući ostale zemlje svijeta), tako je i ulaganje, pruzimo u sljedećim područjima:

 • Kina — druge zemlje;
 • druge zemlje — Kina.

Uvijek možete projasniti nijanse ove suradnje u predstavnike našeg društva.

Pružamo pokret tehnologija, robe i kapitala širom svijeta od Amerike do Kine!

Bez obzira na zadatke naših klijenata zanima, njeno racionalno i brzo rješenje pružaju Ekonomska analiza, izbor alternativnih puteva, kao i kompleks, koji uključuje računovodstvene i pravne usluge. Pružamo Vam bankarske supervizije transakcija, provesti kontrolu i pratiti njihovu uspješnu provedbu. Provjera čistoće ponude i partnera koji sudjeluju u procesu sklapanja-to je neupitna prednost naše aktivnosti. Možete dobiti opširne informacije koja potvrđuje valjanost ugovora, kao i o prisutnosti ili odsutnosti duga partnera, sudskih postupaka i drugih incidenata. Pravi izvještaj o ulaganju troškova za namjeravanu svrhu dostupan je na zahtjev. Izvješće o rezultatima sveobuhvatne provjere ili marljivost tehničko izvješće su obavezna.

Koje su prednosti tretmana u „Incom Group“?

 1. Donosimo vam detaljan popis područja aktivnosti, kao i komercijalne i građevinskih objekata plodno tlo za investicije.
 2. Pružamo najviše promovira svoje resurse (robe, proizvoda, zaštitnih znakova i tako dalje) i provedbe predloženih ideja.
 3. Idemo u susret svakom klijentu, razgovorom predložene mogućnosti suradnje.
 4. Imamo potpunu predstavništvo u Ruskoj Federaciji. To uključuje potpuni tim s odgovarajućim vještinama. Vrijedno je napomenuti da su aktivnosti „Incom Group“ u Rusiji je pod apsolutnom kontrolom Europske regije.
 5. Poštujemo sva pravila i zahtjevi Evropske Unije.

Što je algoritam za suradnju s našom tvrtkom?

Your call or e–mail

1. Vi kontaktirate sa nama putem telefona ili e-maila.

Our discussion and meeting

2. Mi ćemo raspravljati u detalje i dogovoriti sastanak u zemlji, koja je optimalna za vas.

Your situation's announcement

3. Možete objaviti o situaciji, kako vi to vidite.

Our analysis of the situation

4. Mi analiziramo problem i situaciju.

Our solution and its implementation

5. Nudimo alternativna rješenja i realizujemo variantu koja vam odgovara.

Ваша прибыль

6. Vam se sviđa projekt i dobiti značajnu dobit.

Ovaj mehanizam objašnjava ovdje za više informacija.

Želja svakog klijenta provodi integrirani pristup. Na temelju ove informacije, možemo formulirati glavni cilj projekta je ponuditi alternativne načine provedbe i promicati ostvarenje svoje ideje o realizaciji paketa odluka i ulaganja, koji se postavljaju u određenom području djelatnosti. Na taj način Ćete dobiti konačni rezultat plodne saradnje sa nasom medjunarodnom kampanijom. Mi ćemo biti u stanju preuzeti kontrolu i uspješan rad na projektu, ako smatrate da je to potrebno.

Morate brzo i točno rješenje vašeg problema? Vaš posao zahtijeva pravo plana njihovog pretvaranja u stvarnost i zaposlenih s visokim potencijalom? Želite da biste dobili detaljne savjete o bilo kojem obliku preduzetništva, putem telefona ili na e-mail na bilo kojem jeziku, što vi kažete?

Mi ce vam pruzati maksimalnu podršku „Incom Group“!